KURS OBECNIE NIE JEST DOSTEPNY W NASZEJ OFERCIE
Wykładowca: mgr Monika Mirończuk
Cel szkolenia: zapoznanie z zasadami prawidłowego odżywiania, postępowania dietetycznego w przypadku otyłości, układaniem diety redukcyjnej, doborem odpowiednich produktów.
Adresaci szkolenia: Szkolenie skierowane jest do wszystkich zainteresowanych tematyką odchudzania, zdrowego odżywiania, a także chcących podnieść swoje kwalifikacje zawodowe.
Program:
- Motywacja w drodze do odchudzania
- Podstawy żywienia człowieka
- Składniki odżywcze i ich rola
- Przemiana materii
- Modne diety
- Błonnik a odchudzanie
- Cellulit
- BMI
- Omówienie i planowanie diety redukcyjnej
- Aktywność fizyczna a odchudzanie
- Zasady ułatwiające zrzucanie zbędnych kilogramów
- Rady dla zapracowanych
- Przepisy dietetyczne
- Przykładowy plan dietetyczny
- Tabele kaloryczności dla wybranych produktów
Metoda kształcenia:
Nauczanie odbywa się za pośrednictwem sieci Internet. Szkolenie realizowane jest indywidualnie w modelu asynchronicznym. Oznacza to, że naukę można rozpocząć w dowolnym momencie i pracować w dogodnym dla siebie czasie. Nad szkoleniem czuwa nauczyciel, który motywuje uczestnika szkolenia poprzez ocenianie jego prac oraz odpowiada na jego pytania. Uczestnik szkolenia, podobnie jak w tradycyjnych formach kształcenia, może wykorzystać kontakt z nauczycielem zadając mu pytania, prosząc o wyjaśnienia, itp.
Szkolenie kończy się uzyskaniem dwóch zaświadczeń:
- Doskonalenia zawodowego w zakresie "Dietetyka i odchudzanie. Przykładowe plany dietetyczne"
- Nabycia umiejętności wykorzystania technologii informacyjnej
Najkrótszy możliwy termin ukończenia szkolenia: 7 dni
Maksymalny termin ukończenia szkolenia: 30 dni
Liczba godzin szkolenia odpowiada: 20 godzinom realizowanym w sposób tradycyjny
Prowadzący: mgr Monika Mirończuk - trener personalny, doradca ds. odżywiania, pedagog, specjalista ds. zarządzania zasobami ludzkimi.
WZÓR ZAŚWIADCZENIA - pokaż
CENA: 180 zł